Sungurlu Belediye Spor Amasya Yolcusu

Sungurlu Belediye Spor Amasya Yolcusu

Sungurlu Belediye Spor Amasya Yolcusu

Sungurlu Belediye Spor ligin 16. haftasında 19 Şubat Pazar günü Amasya’ da oynanacak olan Merzifongücü rövanş karşılaşması için yola çıkıyor.

Kulüp Antrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada; ” 19 Şubat tarihinde Amasya Hamit Kaplan Salonunda oynayacağımız karşılaşma için hafta sonu Sungurlu’ dan hareket edeceğiz. Geçtiğimiz hafta kendi evimizde Yeni Kandıra Spor’ u 3-0 yenerek önemli bir adım attık. Sporcularımızın özgüvenleri yerinde ve mutlak galibiyeti parolası ile yola çıkacağız. Ligin ilk yarısında Sungurlu Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonunda oynadığımız karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmıştık. İnşallah yakaladığımız galibiyet serisini sürdürerek 8′ de 8 yapıp güzel bir skorla Sungurlu’ ya döneceğiz.” dedi.

Ligin bitimine 3 hafta kala 7′ de 7 yapan Sungurlu Belediyespor 32 puanla 3. sırada yer alırken rakibi Merzifongücü Spor 16 puanla 6. sırada yer alıyor.

Grupta haftanın diğer maçlarında ise, Ovacık Gençlik – Tekirdağ Gençlik Hizmetleri, Ziraat Bankası – İ.B.B., Yeni Kandıra – Hasad Gençlik, Karamürsel İdman Yurdu – Mahir Başer takımları karşı karşıya gelecek.

Önceki Şahiner, irtibat bürosuna gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum